Sydligare breddgrader väntar..

Datum: 2009-01-29 Tid: 13:23:31
Om ett par timmar tar jag väskorna och kliver in i Juttas bil tillsammans med Emma och åker raka spåret hem till Sölvesborg! Trevligt, alltid mycket skönare att åka bil, än att sick-sacka mellan olika onödiga tågbyten och bussbyten.

Jag har precis rensat ut ett skåp och packat ihop två jättekassar med kläder, jackor, skor och väskor som jag inte använder och ska lägga upp i förrådet i väntan på vad det nu blir av dem. Vad mycket saker jag samlar på mig hela tiden. Jag kan verkligen inte slänga någonting. Allt ska sparas. Allt är värdefullt. Just den stenen för att jag plockade den tillsammans med vem det nu än kan vara, just den burken för att i den hade jag vad det nu kan vara när det nu än var. Hela tiden. Och det skär i hjärtat att slänga gamla anteckningar, kvitton, klädkataloger, misslyckade målerier, plastfickor, presentsnören. Allt. Sånt som jag stoppar undan så att det inte syns, men så att jag vet att det finns där. Tur är att jag har ett förråd nästan lika stort som min lägenhet.
Problemet kommer nog när jag ska flytta. Usch, men rensningarna i mina saker ger en otrolig nostalgitripp. Alla saker bär på ett minne, en längtan, en dröm. Alla otaliga små noveller tillhörande författardrömmen, alla låttexter och noter tillhörande drömmen om att bli låtskrivare.
Just nu drömmer jag om ett stort, ljust hus, där jag får ha ett alldeles eget rum med hörnfönster ut mot en havsutsikt, där jag kan sitta och måla, spela cello, ett piano där jag kan sitta och sjunga hur högt jag vill, ett hörn med en mysfåtölj där jag kan krypa upp med en bok... Men ett hus känns avlägset, mitt uppe i en sjuksköterskeutbildning i Växjö, staden utan hav, utan jobb, utan pengar.. Men man ska ju sikta mot stjärnorna eller hur?
Nu ska jag sikta mot att bli klar med packning och upprensning till förrådet.
Vi hörs i Blekinge! Ha en bra dag!

Nu är det morgon..

Datum: 2009-01-29 Tid: 08:12:05
En ny dag börjar, jag har gått upp en hel timme för tidigt, inte alls likt mig. En hel timme nu, som jag inte har en aning om vart jag ska göra hän? Läsa lite bloggar, dricka upp all apelsinjuice jag äger och har så den inte blir för gammal. För idag tar jag min fina, gröna resväska och beger mig hem till lilla Sölvesborg. Ska bara upp o lasta av lite kläder och annat hos H (hu för tom lägenhet), sen tar jag bilen hem till pappa, mamma och syskonen! Hoppas jag får komma!
Idag är det smärta, läkemedelsföreläsning, kanske blir intressant? Det blir i alla fall en kopp kaffe och en baguett med ost och sallat! Det är det jag längtar efter mest, fast lite Sara också på köpet!

Detta är näst sista dagen H är i skidbacken, hoppas allt går bra så jag får hem honom hel och ren....
Jag har kollat på två filmer nu, ska snart lägga upp i alla fall en av dem. Den andra har jag inte sett klart förresten, det hinner jag kanske göra innan skolan?
Det är ju inte direkt någon vaken som jag kan ringa och störa heller..
Ha en bra dag allihop!

Januari...

Datum: 2009-01-28 Tid: 08:14:33
"Månaden då alla skiljer sig"!?
Tittar på Vakna med the Voice på femman just nu.. De läser nyheterna.
Alla är väl att ta i lite väl starkt, men många! Både bland kändisar och bland känningar. Tråkigt men sant. Januari är väl ingen rolig månad, som de sa nyss, man har firat en härlig jul och ett fantastiskt nyår - och sedan tar det roliga slut..
Eller så är det bara så.. Att kärleken tar slut av sig självt? Ruskig tanke.

Nu är i alla fall snart Januari självt slut - vilket betyder att H kommer att vara hemmaaaa! Jag har planerat in lite överraskningar som jag hoppas går i lås!

Nu ska snart kåravgiften betalas in. En ny termin på riktigt, en sån man får betala för. För att komma in på uteställena och framför allt, få ut skrivna tentor. Kan ju vara bra...

Jag gillar seminarier bättre än tentor, det känns mindre slutgiltigt plus att man kan ta hjälp av övriga deltagare, man får ha anteckningar med sig. Brabra!
Nej, nu börjar en ny dag, jag ska läsa diverse avhandlingar! Otrevligt!

Ha en bra dag!

Definitely, maybe..

Datum: 2009-01-28 Tid: 04:02:42
Definitely, maybe

STORY: Will Hayes (Ryan Reynolds) ska precis skiljas från sin fru, då hans dotter Maya (Abigail Breslin) ber honom berätta historien om hans liv innan han träffade hennes mamma (för att få sin pappa att bli kär i hennes mamma igen och förhindra skilsmässan). Han berättar, men ändrar namnen på alla kvinnorna så att Maya ska få gissa vem av alla som är hennes mamma. Emily (Elizabeth Banks) - collegeflickvännen, Summer (Rachel Weisz) - en journalist som egentligen dras till äldre män eller April (Isla Fisher) - en åsiktsfull tjej som inte vet vad hon vill göra med sitt liv. Historien börjar när Will flyttar till New York för att delta i en valkampanj för Bill Clinton....
MINA TANKAR: Det är en riktigt mysig film, som gör ont i hjärtat ibland, om man ser det ur Wills synvinkel. Ur Mayas synvinkel också i och för sig. På något sätt känns det som att filmen inte riktigt kommer någonstans, där finns inget riktigt "pang-slut" utan hela filmen är väldigt lugn. Det är nog inte en film jag kommer se igen på ett tag, den var inte riktigt speciell. Men se den gärna, om ni gillar sötsliskiga tjejfilmer, precis som jag! ;)

Färre dagar kvar..

Datum: 2009-01-28 Tid: 03:46:25
Imorgon är det som vanligt föreläsning. På torsdag är det föreläsning. På torsdag åker jag hem till Sölvesborg, tar bilen till mamma och pappa. På fredag kommer Per med tåget, jag hämtar upp honom och så kör vi till Kristianstad och shoppar/fikar! Jag ska ha något till kvällen och Per ska göra av med lite av sin allra första riktiga lön - den som ändå hade den lyxen!! Jag har inte träffat honom på evigheter, så det blir nog skoj att bli up-to-date med hans liv igen! :)
Pratade med H för en liten stund sedan, dom hade varit på O'learys ikväll och ätit och tittat på fotboll, det lät så mysigt! Nu har de bara två skiddagar kvar. Åh, vad jag längtar efter honom!! Men han vill bara vara kvar och åka ännu mer skidor! ;)

Just nu sitter jag och kollar på Most Haunted. Och jag bryr mig ärligt talat inte om vad de som inte tror på det säger, för jag tror på det. Jag vill tro på det. Jag vill tro att det finns liv eller i alla fall ett närvarande medvetande efter döden. Jag vill tro att min kära mormor fortfarande finns med i mitt liv och får se vart det tar vägen, hur jag utvecklas. Hade jag kunnat hade jag velat få veta vad hon tycker om det, hennes tankar. Såsom jag en gång alltid fick...

Och med det plötsliga känsloutbrottet säger jag godnatt!

Ugnsbakat!

Datum: 2009-01-27 Tid: 23:42:51
Jag har bara höftat ihop kryddor och annat här så...
Kycklingfilé
Lite mindre potatisar med skal
Gul lök
1 nypa peppar
1 nypa salt
En skvätt soya
En skvätt flytande margarin
En halv lime
En nypa timjan
En nypa vitlökspulver
...
Sätt ugnen på grill (min är då 300 grader).
Skala och klyfta löken, så mycket du vill ha och lägg i ett foliepaket. Tvätta potatisen och lägg även denna i folie. Lägg kycklingfilén i ytterligare ett paket folie tillsammans med saften från en halv lime, soya (riktig, inte colorit), peppar, salt om det önskas annars är soyan ofta rätt salt, timjan, vitlökspulver.. Det var allt jag använde idag, men man kan ju praktiskt taget krydda med allt. Häll på lite margarin och rulla in ordentligt i foliet för att ingen vätska ska rinna ut. När kycklingen är inlindad i folie försvinner ingen vätska ifrån den, utan den suger åt sig allt igen, vilket gör att den inte blir torr i den höga temperaturen. Rätta mig om jag har fel.
Använd sedan skyn i kycklingens folie som sås. Plus ha lite grönsaker vid sidan om.
Tiden.. 1½ timme? Inget för den stressade alltså.
Nästa gång ska jag testa med basilika istället...
Gott, gott, gott!

The Benchwarmers...

Datum: 2009-01-26 Tid: 03:56:00
The Benchwarmers

STORY:Den handlar om tre vuxna vänner, som var utstötta och mobbade under sin uppväxt. De bestämmer sig för att starta ett baseboll-lag och spela mot de tuffa småpojkarna som mobbar "dagens" barn i deras samhälle.
MINA TANKAR:Jag tipsar om en ganska gammal film nu, för alla er med världens knasigaste humor. Denna film är helt galet rolig, jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den. Och jag gör det ofta! Har ni inte sett den än, se den!

Några dagar till..

Datum: 2009-01-26 Tid: 03:25:33
Jag sitter uppe, kan inte sova, kollar på nåt program där det delas ut priser till olika skådespelare. Screen Actors Guild Awards.

Nyss handlade en liten del om skådespelaren James Earl Jones, som gjort rösten till både Darth Vader och Simbas pappa Mufasa i Lejonkungen. Det hade jag aldrig fattat innan!!!

Imorgon ska jag återigen försöka få en tid till tandläkaren, det gör fortfarande inte ont, så jag lär väl inte få komma in imorgon heller.. Går dessutom i skolan mellan åtta och fyra.
Idag har jag bara varit för mig själv, fixat lite i lägenheten, tittat på TV, ätit gott och druckit coca-cola i massor! Men imorgon, är det dags för kyckling och mineralvatten haha!
Har pratat lite mer med H idag, så skönt att få höra hans röst lite! Har dessutom haft på mig en av hans t-shirts idag som fortfarande luktar honom, härligt!
Jag längtar i alla fall efter honom jättemycket och vill att veckan, för min del, ska gå riktigt snabbt!
På fredag händer även en skojig sak hemma med vännerna, men vad säger jag inte förrän efteråt, av en viss anledning....

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och läsa, läsa, läsa. Har precis börjat med Stella & Sebastian av Jenny Leeb. Vi får hoppas att den är så bra som den verkar!

God natt!

Min familj..

Datum: 2009-01-24 Tid: 19:42:39
Denna helgen har jag träffat hela min familj utom pappa, för han är i Danmark.
I fredags kom syster och Robert, vi kollade film, lagade pizza, spelade spel och bara umgicks, trevligt! Emma och Sara, som var på väg in till Grace i stan dök in helt plötsligt och underhöll oss en liten stund!
Idag kom mamma och lillebror, med blommor och bullar till fika! Gott!
Det var så mysigt att ha dem här (fast mamma bara diskade hela tiden)...
Nu är det tomt. Det enda som hörs är grannarna och datorns ilskna surrande..
Jag har precis beställt lite kurslitteratur, hällt upp ett glas cola och siktar på att tömma chipsskålen inom en mycket snar framtid.. Jag saknar mig familj!
H är väldigt många mil härifrån nu, hoppas han har roligt!
Nu blir det väl en film, eller en bok.. Diskat har ju mamma, det var annars tänkt som mitt lördagsnöje!

Ha en härlig lördagkväll!

Väntan, längtan...

Datum: 2009-01-23 Tid: 14:38:02
H kom igår!! Och jag blev så glad!!!
Jag lagade mat, spaghetti o köttfärssås, sen tittade vi lite på handbollen innan vi gick upp till ICA och handlade. Sen kollade vi på nån DVD med Björn Gustafsson, vet inte alls vad det var, men skoj!
Idag har jag varit i skolan på morgonen och stuckit PVK i dock-armar. Var inte alls på humör för att sätta den i någons arm på riktigt och kladda med blod i hela sängen.. Så det hoppade jag idag och kladdade med rosa vatten istället..
Sen köpte jag med mig varsin kycklig-ciabatta hem till H och mig som vi åt till "frukost", med lite juice, kaffe, yoggi och pannkakor med sylt! Mums!
För en halvtimme rymde H hem igen, fastän jag grät stora krokodiltårar... Vid tolv beger dom sig till Åre, så vi träffas nu inte förrän nästa lördag natt, då jag kanske ska hämta dom i hässleholm, i alla fall vara hos H när han kommer hem... Då får vi äntligen träffas lite längre igen!

Om några timmar kommer i alla fall min lillasyster och hennes Robert upp hit, så ska vi umgås lite!! Så nu längtar jag tills dess, så slipper jag vara ensam längre.


Om du kunde se ditt hjärta..

Datum: 2009-01-22 Tid: 15:13:31
skulle du ta mer hand om det?

H, min älskade älskade! Han kommer ikväll och jag är så lycklig nu!
Fastän tanden fortfarande är sönder och jag ska ringa innan nio imorgon för att få en akuttid..


Plopp sa det bara...

Datum: 2009-01-22 Tid: 14:42:52
Jaha och så hände det oundvikliga. Jag bet sönder tanden. Jag bet sönder den tand som tandläkaren under hela min uppväxt försökt göra normal. (Den har en liten defekt; den har ingen emalj...). Konstigt nog gör det inte alls ont, (än så länge), känns ingenting.. Men jag måste ändå få den tillfixad. Vore just snyggt att mer skulle hända den nu.
Så, jag sitter och försöker ringa till tandläkare här i Växjö, men det är telefonkö på telefonkö och "återkom om en halvtimme" och såklart min mobils lustiga fasoner. Den stänger av sig, går igång, ligger och burrar och hittar inte SIM-kortet. Just vad jag behöver idag, eller inte. Jag har knappt sovit inatt heller, så jag är lite extra känslig.

Men bara så att alla vet. Jag tycker inte inte inte om tandläkaren. Jag har tillbringat FÖR mycket tid där. Både med tandreglering och annat mög. Fem tänder har dragits ut och det förvånar mig inte om detta blir den sjätte.
Jag suckar och pustar och gråter en stor skvätt. Jag ska ta mig i kragen och ringa lite till. Fastän hjärtat snart hoppar ur bröstet på mig. Vad ska man med tänder till; sätt in lite järnbitar i min mun så jag slipper mer besvär.
Ha ni en bra eftermiddag...!

Korrigering...

Datum: 2009-01-21 Tid: 02:30:22
Det förra inlägget publicerades aldrig, ibland blir jag trött på internet...
Så nu ligger det på datum och tid som inte stämmer...
Men kvällen har varit skoj i alla fall, träffade återigen Stoffe som jag gick gymnasiet med. Antingen synkar vi uterundorna, eller så är han bara alltid ute...

Nu säger jag godnatt och tillägger att imorgon = sovmorgon, men jag har mobilen på, så ring om det är något. Särskilt H, jag längtar efter att få höra din röst!


Nu händer det...

Datum: 2009-01-21 Tid: 02:27:39
Nu, alldeles snart ska Barack Obama svära presidenteden och hålla sitt första tal som USA:s president. Undrar hur han känner sig, är han något nervös tro?

Just nu sitter jag och väntar på min kycklingfilé som sakta steks i ugnen. Jag tog upp och marinerade den igår, med soya, lime, peppar, timjan, socker och lite chilikrydda.. Vi får se hur den blir.. Till det ska jag ha lite bulgur och någon god sås. Blev så besviken idag på ICA när deras egen Thai Sweet chilisås var slut både på stor och liten flaska... Jag hade ju planerat att ha den till idag..

Ikväll blir det fest, men jag sitter fortfarande i pyjamasbyxorna och vet inte alls vad jag ska iklä mig. Vilken klänning vill ut och dansa idag? Nej, det blir nog något mindre uppklätt, svart topp och svarta byxor.. Ska sätta upp håret i något snajsigt och tuperat strax.. Är inte på riktigt humör, egentligen vill jag nog bara äta gott, tända lite ljus, läsa en bok och somna tidigt. Men det var så länge sen.....



God kväll gott folk

Den vita marken bara kommer och går..

Datum: 2009-01-19 Tid: 17:46:39
Nu har det vita som kom imorse nästan smält bort och världen blivit tråkigt grå.. Jag plaskade iväg till introduktionen idag. Den är nu avklarad, så jag har skickat studieförsäkran till CSN.
Har även hunnit avnjuta två koppar kaffe och snart blir det soppa.
Föreläsningen idag var intressant till att börja med, men tappade lite på slutet. Ämnet dagen kretsade kring var långvarig psykossjukdom och den intressanta delen är skillnaden mellan sjuk och frisk. Vad är skillnaden mellan nedstämdhet och depression? Varför så många säger att de är deprimerade så fort livet stöter emot lite. Depressionen är ett psykiskt sjukdomstillstånd, ett tillstånd där livet inte längre fungerar normalt, utan hela livsvärlden kretsar kring tankarna av depressionen. Precis som skillnaden mellan oro, ängslan och ångest, där ångesten är det sjukliga tillståndet, då livsvärlden påverkas.
Jag ser fram emot att lära mig mer av den där ändlösa världen som innefattar det mänskliga psyket, att på något sätt få ta del av de tankar, känslor och föreställningar som en psykotisk människa lever med..
Nej, nog med svammel och ner med lite soppa i min mage, den kurrar alldeles förfärligt!

Bride Wars

Datum: 2009-01-19 Tid: 12:23:22
Bride Wars
Som jag längtat efter denna film! Och den var väl värd det!

STORY:Anne Hathaway och Kate Hudson spelar två barndomsvänner, Emma och Liv, som sedan de var riktigt små planerat sina drömbröllop. När de sedan bokar in sina respektive bröllop på samma ställe, på samma dag startar bråket. Ingen vill ge upp sitt drömbröllop och de gör allt för att sabotera för varandra.
MINA TANKAR: Som sagt, filmen var väl värd att väntas på. Den var rolig, tänkvärd.. Den var mycket. Bra skådespelare, bra story, se den!

Bilden av Phoebe

Datum: 2009-01-19 Tid: 04:08:33
FÖRFATTARE: Kim Edwards

STORY: Boken handlar om läkaren David och hans fru Norah. Natten då Norah föder deras första barn är en stormig natt och när den kallade läkaren fastnar i ett dike, får David förlösa sin fru. Norah får tvillingar. En frisk pojke, Paul och en flicka Phoebe. Men Phoebe föds med Downs syndrom och året 1964 lämnades dessa bebisar bort till institutioner. David lämnar bort Phoebe till sköterskan, med uppmaningen om att lämna flickan till just en sådan och säger till Norah att flickan var dödfödd. Men sjuksköterskan, Caroline, väljer att istället uppfostra Phoebe själv. Vi får följa de båda familjerna genom livet och de inverkningar Davids livsavgörande beslut får för konsekvenser för dem allihop.
MINA TANKAR: Det är en väldigt stark bok, med mycket känslor, mycket tunga känslor. Jag fastnade direkt, särskilt vid lilla Phoebe som får kämpa så mycket med allt det som är så enkelt för oss andra. Den är välskriven, målande och detaljrik. Denna rekommenderar jag starkt.
Fick den dessutom av min kära lillebror i julklapp, han är guld värd.

Jag har åter flyttat...

Datum: 2009-01-19 Tid: 03:53:37
Eftersom jag valde att läsa till sjuksköterska här i Växjö (som faktiskt blir riktigt mysigt under våren) så kommer jag inte kunna tillbringa lika mycket tid i Sölvesborg.
Det som mer och mer började bli vårt hem, det som vi båda refererade till som "hemma" är nu lämnat och min lägenhet i Växjö är tagen i besittning.
Jag har försökt skapa en hemma-känsla här ikväll, med lite tända ljus och alla mina favoritsaker; filten, pyjamasbyxorna, den största tekoppen, en t-shirt jag tog av H som fortfarande bär doften av honom med sig i det mjuka bomullstyget.
Det har inte riktigt fungerat och det märks ju tydligt att jag inte lyckats somna ännu.
Imorgon är det en nystart.. En ny termin, en ny kurs och en tillvaro som kommer kretsa häromkring..
Saknaden ligger som en tung slöja, ett band kring bröstkorgen som stramar och får ögonen att tåras.. Jag saknar människan jag delar mitt hjärta med. Men vi lever varsitt liv, där vi har intressen och egna viljor och önskemål. På fredag åker min älskade H till Åre, för en vecka fylld av skidåkning, fest och goda vänner. Jag ska inte säga annat än att jag är avundsjuk. Både på H, för de nya upplevelserna han kommer spara i sitt minne, men även på de som kommer uppleva det tillsammans med honom! Jag är säker på att det kommer bli en underbar vintervecka. Jag hoppas jag hålls uppdaterad om läget och alla tokigheter!
Själv ska jag gå i skolan, promenera runt sjön, spela cello så fingrarna blöder, umgås med härliga vänner som så gärna lockar till skratt och tankfulla samtal.
Till helgen kommer min familj och hälsar på, för att planera och brainstorma kring en viss födelsedag.....

På sista tiden har bloggen blivit försummad av flera olika anledningar. Den största är nog att det finns så många fina vänner där hemma att umgås med!
Denna sista helgen tog vi tillfället i akt och umgicks med Jens och Cicci i fredags. Det blev en film; Elizabeth, samt skratt som aldrig tycktes ta slut. Lördagen tillbringade vi på tu man hand, med god mat - hemmalagad pizza med godis till efterätt. Även där en film; The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Kvällen avrundades med Spank the Monkey och Skipbo bland kuddar och täcken i sängen, haha!
Dessa båda filmer påminner om lite planer jag har för bloggen. Inte bara att fortsätta berätta om lite filmer, men även om böcker. För jag hinner inte avsluta en bok innan jag börjar på nästa. Så, det är den nya kategorin som kommer att dyka upp här på bloggen.. Nu tänker jag avsluta detta inlägg lite snyggt med; jag fick plötsligt en massa idéer som jag tänker genomföra nu.
Godnatt!

En egen bubbla...

Datum: 2009-01-07 Tid: 21:25:06
Vad är det med män och tv-spel? De blir som små pojkar igen och tjoar och är okontaktbara. Kryper in i en gemensam bubbla där "skjut då", "plocka bomben" och "spriiiiiiiiiing" är det enda som kommer över deras läppar..
H har en lekkamrat här ikväll, vi har hämtat mat från Stadshotellet och avnjutit den framför E.T. Nu är det kaffe och Noblesse mörk choklad som gäller. Och bloggen.
Mitt opponeringsseminarie gick bra idag, jag ska ändra lite här och var, förtydliga och sånt, men det får alla göra. Jag är nöjd!
Senare kanske det blir något gemensamt sällskapsspel.. Vi får se om de två kryper ur sin spelbubbla någon gång. Annars kan jag fortsätta pilla med min bloggheader..

Jag önskar er en god natt...!

Trettondedag jul...

Datum: 2009-01-06 Tid: 23:03:20
Jag sitter och väntar på min käre H.. Vi ska dricka te och kanske ta lite kex med ost till det.. Imorgon kommer vi knappt träffas, jag ska köra till Växjö för opponeringsseminarie för min uppsats och på kvällen ska H iväg till en vän.. Så jag tänkte jag skulle krypa upp intill honom och låta ögonen vila på något som lutar åt... Vänner?

Idag har jag sjungt med kyrkokören igen, denna gången sjöng vi ut julen. Nu dröjer det åtminstone 11 månader till cirkus innan de ska framföras igen.. Men det är väl idag spanjorerna firar jul? För det var denna dagen de tre vise männen kom fram till jesusbarnet.. Vilket betyder att Josef och Maria bodde rätt länge i stallet innan de kom.
Men det var skönt att träffa mina söta föräldrar och krama lite på dem.
När jag kom hem igen hade H lagat överraskningsmiddag! (Han är underbar) Det blev lax, potatis, sås och sallad! Mums! Han hade även städat lite och diskat och dukat så fint och jag var vrålhungrig!
Men nu säger jag godnatt, godnatt och hoppas att jag snart blir lite kreativ och gör en ny header. Ut med julen från bloggen också...

I used to live alone before I knew you..

Datum: 2009-01-04 Tid: 23:27:43
Min älskade H...
Du gör mig hel.. Du får mig att vara rakryggad, trygg och säker i allt jag tar mig för. Du plockar fram det bästa ur mig och ingenting är längre som det har varit. Det är du och jag och du är allt!

Min nyårsafton spenderades på ett bröllop tillsammans med H. Han kompis (och min lillebrors mattelärare) gifte sig. Allt var jättemysigt, de var så fina och tjejen som sjöng, Linda, hade en helt underbar röst. Så, jag som alltid är sådär sentimental och lättrörd fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka.
Festen hölls uppe på gamla tivoli, där det serverades tre-rätters och tårta i fyra lager, sedan dans på det. Riktigt roligt!
Min söta H har lovat att hoppa av spelet snart och komma och se en film med mig. Så snart kommer det en filmuppdatering igen. För film har det blivit en del av.
I fredags samlades (nästan hela) gänget hemma hos Robin (för där har alla lämnat av sina spel). M hade även plockat med sig trevliga Jenny. Så tillslut var vi 7 stycken som spelade alla möjliga spel, Rita och gissa, Med andra ord och diverse kortspel.
Så nu är jag sugen på mer spel. Får se om det hinns med innan jag flyttar hem till Växjö-lägenheten igen. Fast det vill jag inte. Eller jo, för jag saknar tjejerna där uppe. Men vi får se vart livet bär mig...

Godnatt!