Göteborg!!!!

Datum: 2010-10-29 Tid: 11:57:28
Om några timmar åker vi till Göteborg för en mysig weekend + whiskyprovningen jag gav H i födelsedagspresent förra året (!)

Håller på att packa nu och leta efter lite saker jag har tappat bort (så typiskt mig!) Packar dessutom alldeles för mycket. Som vanligt..

Det gick ok att jobba natt - det hände inget jag inte kunde greppa den här natten.. Men den första var händelserik och framför allt lärorik!

Om en liten pyttestund ska jag köra ut till mamma och stjäla lite tid och kaffe av henne (samt hämta GPS:en för här är hon med 0 lokalsinne)

Ha en superbra helg!

Nattjobba

Datum: 2010-10-27 Tid: 17:07:18
Det går inte att få bort tankarna på jobbet idag - inatt ska jag jobba ensam och det är läskigt. Köra runt i en liten bil på hala vägar och gå igenom mörka buskage till olika ställen...

Jag är lite nervös...

Känner mig inte helt pigg heller eftersom jag inte kunnat sova riktigt ordentligt nu efter inatt - mycket tankar som snurrade och mycket ljud ifrån gatan utanför - visst var de tvugna att blåsa löv just i förmiddags?

Ikväll blir det pitabröd med viltskav.. Gott!


Denna oktoberdag...

Datum: 2010-10-25 Tid: 10:38:32

Nu ligger att jobba natt framför mig denna veckan. En intro och en till helt ensam. Hoppas att det går bra att jobba två nätter i rad med tanke på att jag varit totalt slut efter en i två dagar innan, sist blev jag förvisso sjuk också - men ändå.. Nu har jag lite telefonsamtal att ringa..

Och i helgen bär det av till Göteborg - äntligen!!! Vi ska bo på hotell, springa på stan och gå på whiskyprovning, bara H och jag. Ser fram emot det så mycket!

Idag blir det fika med mamma och sen till tandhygienisten kl. 12.50 (det hade jag glömt - så bra att de skickar sms!). Lite senare till ska jag träffa mina älskade busar till konfirmander! :) Denna gången har jag biiiiil så jag kan ta mig dit!

Önskelista idag är därför:

  • Inga hål och inget ont hos tandhygienisten
  • Att mamma orkar lyssna på lite klagosång
  • Att jag får svar när jag ringer telefonsamtalen
  • Snälla, tysta, lugna och glada 14-åringar på konfirmationen...

En kopp kaffe skulle sitta fint, men får vänta på mamma.........!

Ha en skön höstdag!


Vuxenpoäng

Datum: 2010-10-22 Tid: 12:45:17
Nu har jag gått och öppnat (och stängt) flera dörrar för mig själv.. Jag har köpt en BIL!!!
Ekonomin kommer framöver behöva planeras lite bättre än innan, men jag blir mer friare med vart jag kan ta mig.

Kan inte sluta springa och titta ut genom fönstret, idag glänser solen i lacken och min lilla pärla är så söt!

Ikväll ska jag jobba och imorgon är det dags för kören att ställa upp bakom Sanna Nielsen och köra lite grann, jag är nervös och spänd på hur det här kommer att gå. Men jag känner mig ganska säker på mina delar. Annars får jag stå i skamvrån..

Nu ska jag äta lite och se över vad jag ska klä mig i på jobbet ikväll..

Ha en härlig fredag!

Konsert med Sanna Nielsen

Datum: 2010-10-09 Tid: 12:46:00
Den 23 oktober är det konsert med Sanna Nielsen i Mjällby kyrka. Kören övar för fullt och hoppas kunna göra bra ifrån sig... Kom och kolla! Klockan 18.00


Höst

Datum: 2010-10-07 Tid: 00:56:23
Nu är det ju höst på riktigt, dygnsmedeltemperaturen är under 10..

Ikväll har det sjungits i kören igen - sång gör mig lycklig och glad. Släpade med mig Mia också - eller ja, hon gick frivilligt! Så nu sjunker medelåldern ytterligare. På söndag är det sjung i kyrkan igen.

Imorgon blir det att klippa hår hos Jenny - spännande, jag är väldigt försiktig med vem jag går till med min kalufs eftersom det växer så långsamt och jag har åkt på några riktiga nitar. Men jag litar på Jenny och det var så längesen jag klippte mig!

Nu blir det sängen för efter klippningen blir det jobb!

Godnatt!

Efter regn kommer solsken - eller tvärtom.

Datum: 2010-10-05 Tid: 16:41:37
Idag när jag körde hem ifrån jobbet sken solen så härligt och det var alldeles lagom svalt och skönt i luften och jag blev sådär väldigt sugen på en promenad så jag ringde upp tänkbart sällskap, men det var viktigare att diska och städa. Så här sitter jag och är gruvligt besviken. Såna här dagar man känner sig totalt värdelös. Duger ibland bara...? Bort blåste det glada humöret, den sköna känslan i maget av det fina vädret.. Nej, vad hela dagen tippade på kant.

Första dagen sedan jag började jobba som jag inte har någon mer inplanerad arbetsdag.. Känns lite konstigt, men jag hoppas på fler snart!

Nu ska jag se om jag inte kan göra något för att liva upp stämningen lite...

Ha det bra!