VÅR!

Datum: 2011-04-27 Tid: 22:46:05
Har startat upp vårstädningen idag, bytt ut dukar och ljusen i ljusstakarna. Ljusgrönt och ljusrosa!
Rensat upp bland kläder, bytt plats i garderoberna så att vår/sommarkläderna får komma fram. Även vädrat dem lite.. De har ju legat stilla ett bra tag.

En konstig man står varje eftermiddag utanför mitt fönster, i rabatten o glor.. Sen lägger han sig i gräset på kullen tvärs över gångstigen utanför fönstret och sen kommer han tillbaka och står i rabatten. Precis intill mitt fönster. Jag tycker han är scary!

Idag har vi även varit en längre stund på stranden i Tredenborg och grillat och slappat. Härligt!

Nu sitter jag med ett glas vin och laddar inför sängdags!
Godnatt!

Patrioten.

Datum: 2011-04-27 Tid: 02:53:54

Mel Gibson, Heath Ledger!
Underbar film!


Svar på det..

Datum: 2011-04-27 Tid: 00:35:00

Hej kära Anonym angående inlägget här ! (trist att du är det för den delen.. Anonym då alltså, för jag är av den nyfikna sorten).
Du hade några frågor och här ska du få ett ärligt svar:

"Hur går det med din karaktär. Har den blivit bättre?
Vad kör du för träning?"

Svar: karaktären lyser med sin frånvaro, den är inte ett dugg bättre. kan inte lita på mig själv, helt plötsligt är bara godisbiten helt oförklarligt på plats i munnen och smakar ljuuuuvligt!
Jag tränar.. eh... då och då? Vi har ett gym i källaren på jobbet och där står fullt av läskiga maskiner. Så jag använder bara crosstrainern närmast ingången. Säkrast så, de andra ser ut som att man kan fastna.. ;)
Men, så promenerar jag också.. då och då!

Har försökt övertala min käre H att agera PT, men han är inte så intresserad. Tydligen blir jag på dåligt humör när han säger "träning" samt "ät nu inte det där om du ska gå ner i vikt"...?

Godnatt!


Vilken härlig helg!

Datum: 2011-04-24 Tid: 23:45:09
Fått fira in sommaren med årets första grillfest! Nästan alla vänner var hemvändande över påskhelgen, några saknades tyvärr, men vi hade skoj i alla fall!
I fredags var vi hela eftermiddagen hos Anders och Lena, spelade Alhambra och drack kaffe i solskenet. Skaffade mig årets första bonnabränna också. I t-shirt fick sig hals och armar och så 15 cm på varje lår en lite brunare färg. FINT!
Idag har vi varit och träffat Sandra som kom ner ifrån Stockholm och solade lite i trädgården.

Längtar bara ännu mer efter en egen trädgård. Ett eget hus. Vi får se vart det barkar hän.. Vi har ju hittat något som är potentiellt på tänka-över-stadiet i alla fall....!

Nyss hemkommen ifrån en händelserik kväll på KAVA, dock en eftermiddag som började som lugnet före stormen. Minst sagt! Det är väl det som gör jobbet så roligt - man vet aldrig vad som händer!

Nu ska jag ta det lite lugnt här en skvätt.

Godnatt!

Hoppas på en ny fin vårdag?

Datum: 2011-04-12 Tid: 06:45:00
Jag hoppas få höra fåglarna kvittra när jag går till bilen för att köra till jobbet!

En dag till på mitt härliga jobb, sen ska jag hem och sjuksköterska för älskade lillebror som skadat sig på fotbollen (idiot-tacklingar!).

Ge piller till pillerman! Som det är nu får mamsen sova med honom och gå upp mitt i natten och ge honom smärtstillande piller.. Stackars liten!
Usch, jag blev så nervös i söndags när lilleman inte kunde andas och nästan svimmade och jag visste inte vad som hände, jag satt bara och hörde allt i andra änden av en telefonlur som slängdes i golvet... Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv!!!! Som tur var var han bara lite svimsig, men den känslan höll i sig hela kvällen.

I söndags var vi även och premiärgrillade med den lilla röda! Det blev korv i bröd tillsammans med Johan och Sascha. Men kaffet tog vi med hem igen eftersom solen danade och kylan smög sig in på kroppen.
Vad härligt att våren är här, jag njuter till och med av de regniga dagarna eftersom de innebär två positiva saker: det lukat gott och det snöar INTE! (Fastän jag är ett stort fan av snö, så är det inte roligt att pendla i det!)

Jag hoppas på mer sol denna veckan, för jag vill SOLA!

Tidsinställt inlägg? Jajamen! Exakt nu träder jag in på min arbetsplats redo för att hugga in på en ny dag!
GOD MORGON VÄRLDEN!!

En vanlig fredag...

Datum: 2011-04-08 Tid: 18:43:55
Vad våra liv alltid är osynkade.. När jag är ledig en helg - då är H iväg på annat.. Och när jag jobbar, då har han ingenting att göra. Så jädra tråkigt jämt! Ikväll är han iväg med jobbkompisarna..

Känner mig på lite dåligt humör idag, vill kura ner under en filt och drömma mig bort ett tag istället...
Har varit ute på en promenad i det fina vädret innan, inte ens det fick mig på bättre humör. Helt PMS:ig.

Ikväll vankas spelkväll med mina vänner. Jag ska vinna! (Förutbestämt). (Jag vinner dock aldrig).
Jag vet inte ens vad jag ska äta ännu. Är inte sugen alls på mat. Bara på chips!

Nästa fredag är det dags för kirurgfest på jobbet. Eller med arbetskamraterna säger man väl. Spännande!
Ska bli roligt att se alla i privata kläder istället för de vita pyjamasarna vi har på oss på jobbet.

Igår såg jag Dr. Zhivago! VILKEN FILM!
Var trots allt inte beredd på att den skulle vara i 4 timmar, borde ha läst på framsidan först... Satt dock hela filmen igenom och var förbannad på den där jävra doktorn för att han inte kan hålla sig till en dam, utan måste såra någon hela tiden.

Ha en trevlig kväll!

Vårpremiär

Datum: 2011-04-03 Tid: 23:00:00
Vilket underbart väder lilla Sölvesborg har haft idag. Det tog emot att hoppa in i bilen för att vara inomhus på sjukhuset en hel eftermiddag. Jag ville packa korgen och ta lille-grillen ut till Tredenborg och grilla korv i solskenet. Ligga på en filt och lukta på våren.
Det låg i luften, lukten av jord och vårblommor.
Inne i lägenheten luktar påskliljorna (jag visste inte ens att såna luktar...) i en fin vit träkruka.

Imorgon väntar åter jobb, dagtid den här gången! Sedan kanske en kvällsfika med en kär gammal vän! Dock inte på tvärtemotvis den här gången !

Hoppas på återfall av vår till helgen så jag kan då njuta lite till!