Vårsol och lyckorus!

Datum: 2009-04-19 Tid: 20:19:53
Det bubblar i hela mig.. Det är soliga dagar, gröna knoppar på trädgrenarna och marken har härliga vårblommor att bjuda ögat. Idag följde jag med H, hans kompis Nicke och hans pappa och kikade på Mjällbymatchen som vanns med 4-0(!) och höll samtidigt på att förfrysa varenda del av kroppen!
Igår, när vi varit i Kristianstad och handlat present till lillebror så svängde vi inom EKO och inhandlade en liten bärbar grill. Vår superfina lilla grill ska invigas idag, med korv och bröd. Så nu, äntligen har vi en grill att asa på i sommar, se upp ;)
Igår innan lillebrors kalas var vi inom på ett spontanbesök hos Nicke och Nina som snart blir föräldrar, ett par veckor kvar, för att tjuvkika på magen innan den försvinner. En sötare kula får man leta efter!
Nu får vi lägga på ett kol här om det ska bli mat snart! Ha en skön Söndagskväll!

Psyk-praktik

Datum: 2009-04-08 Tid: 21:55:40
Idag var jag med på ECT-behandling. Jag ska ärligt erkänna att jag var skitnervös. Man har hört så mycket skräckhistorier (Gökboet, Changeling), bland annat. Men det var så lugnt så, inget otäckt alls. Det hela var över på några sekunder och sen kördes de ut till uppvaket igen, mina små tanter!!
Slutade tidigt på praktiken idag, redan klockan ett! Inte illa. Men jag har inte gjort något speciellt direkt, inte tagit mig för någonting mer än att suttit här och pluggat lite smått. Snart ska jag ha halvtidsbedömning också, tiden bara flyger iväg. Redan är det vår, påsk till och med och min söta påskduk ska strax fram på bordet. Det är det enda påskiga jag har..
På fredag blir det hemfärd till Sölvesborg och till M för påskaktivitet med okänt folk, sen grille på kvällen med Sandra och Stoffe! Imorgonkväll ska vi grilla, H och jag. Med egen grill? Om han köper den vill säga, jag minns inte vad som blev bestämt.. Så nu hoppas jag på FINT väder imorgon, hela dagen så att det blir behagligt på kvällen.
Men nu snart ska jag börja försöka krypa ner i sängen!
Godnatt!

Slut på helg..

Datum: 2009-04-05 Tid: 18:59:25
Solen har inte tittat fram här i Växjö förrän nu på kvällningen. Det har varit kallt och blåsigt, fastän jag har varit inomhus på praktiken. Vi tog en promenad med ett par damer, men HU! va kallt det var!
Jag är riktigt slut efter att ha jobbat 21 timmar på två dygn. Orkar inte laga mat, så ska värma lite potatisflyftor med bearnaisesås till.. Det får räcka, jag tror att jag kommer somna som en stock inom kort.
Imorgon är jag ledig från praktiken, men istället är det tusen andra bestyr som ska ordnas - tar det någonsin slut?

Ha en bra kväll!

En riktigt härlig vecka..

Datum: 2009-04-04 Tid: 22:19:39
Efter denna underbara vecka är jag helt slut. Jag har dock ett tiotimmars pass imorgon också, därför ska jag alldeles strax krypa ner i sängen.
I onsdags kom H hit och myste. Igår tillbringade vi dagen på stan, med thai-lunch och sommarshopping. Vi köpte t-shirts, skor, trekvartsbyxor (H), smink (Jag), huvtröjor och till sist tittade vi ut nya mobiler till abonnemangen. Så får se när vi gör slag i saken, det är nämnligen ett litet hemligt projekt igång!
Saknar honom redan, tiden går så fort när man njuter för fullt av livet. Hur härligt är det inte att tillbringa en sen eftermiddag i solen, med kaffe o kanelbulle och Hs egenkomponerade mackor då? Längtar så tills han kommer hit igen! Sen blir det gemensam färd hem till Sölvesborg för att fira påsk!! Jag har hört lite rykten om en riktigt trevlig påskmiddag hos mina föräldrar nämnligen!

Det har varit så härligt, fastän de tidiga morgnarna inte alls är min grej, att promenera en halvtimme till praktiken, längs sjön. Imorse gick solen upp när jag var vid mitten, dimman låg som en slöja över vattnet som var alldeles spegelblankt mot skogen bakom. Och nej, kameran fanns inte i väskan - den tar jag inte med dit!!
Nej, nu är det dags innan jag somnar med datorn i knäet..
Godnatt!


VÅRKÄNSLOR!

Datum: 2009-04-01 Tid: 15:04:48
Ja, va skönt det är ute! Uppe vid praktiken visade termometern nästan tretton grader! På vägen hem idag stannade jag vid en liten park intill sjön och satte mig att njuta av solen. Passade på att ringa Ems som flyttar hemifrån idag! :) Balkongerna här på campus är fyllda av människor i linne och shorts som fikar, läser och pluggar. Gräsmattorna utanför biblioteket var fullbelamrade av människor som kastat av sig jackan för en stund.
När mitt kaffe är klart ska jag också bege mig ut på en filt en stund, i väntan på H.
Hoppas vädret är lika skönt för alla idag!

Det var ett riktigt dåligt aprilskämt!