Växjö, ack Växjö..

Datum: 2009-08-31 Tid: 16:53:08
Jag är tillbaka i Växjö efter nästan tre månader i Sölvesborg.. Jag lyckades till och med somna ensam..
Idag har vi haft introduktion och en föreläsning i hur man lägger upp en projektplan. Detta varvades med en lunch med Sara hemma hos mig och sedan en fika med Kornelia, som börjat sin första termin här uppe, även hon ska bli sjuksköterska. Trevligt, det var så längesen vi sågs..
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för, resten av dagen ska förbli lugn och skön, kanske en kopp kaffe på "balkongen"? Det är inte så varmt längre, så jag har funderat på att kanske göra slag i saken nu fem år senare och köpa mig en skinnjacka? Jag har aldrig riktigt kommit till skott, kanske för att jag är så kräsen?
Jag ska i alla fall försöka hinna med att packa upp mina resväskor och möblera om ltie till i min bokhylla, samt schasa upp gamla tidingar på vinden...
Igår skjutsade mamma och syster upp mig, med hela bilen full av packning. Vi städade, bar och sedan lagade mamma en god middag.. Sen blev det alldeles tomt när dom åkte.... :(Nej, en kopp kaffe var det ja!
Ha en trevlig fortsättning på eftermiddagen/kvällen!

Efter regn kommer solsken..

Datum: 2009-08-17 Tid: 17:24:20
Ja, nu helt plötsligt är vi framme vid de två sista veckorna i augusti. Jag har sett fram emot dessa hela sommaren - jag är nämnligen helt ledig från jobb och skola och ska bara njuta av att vara kravlös. (Nja, så kravlös man kan bli när man bor två stycken i en lägenhet, men ändå!)

I veckan tar vi ännu en tur ut till älskade Hanö, för att sola, bada och koppla av långt från bilar, datorer och grannens urjobbiga chihuahua. Vi ska plocka björnbär som vi ska försöka sylta och fixa till. Jag hoppas att vi lyckas och att det blir gott!!

Jag är dålig på att uppdatera. Tiden finns inte riktigt där just nu när solen lockar, men det finns ett ställe där både H och jag skickar in lite smått och gott ibland:
mobilbloggen


Jag hade även tänkt lägga upp lite filmrecensioner och annat kul, mest för min egen skull så jag kommer ihåg... Nej, ha en trevlig kväll allihop!