Dags för finfest!

Datum: 2010-11-27 Tid: 14:17:00
Dagen blev inte alls som planerat, men jag hade roligt ändå! Födelsedagsfesten med temat Suit up! blev rolig och alla var väldigt fina!

Kvällen avslutades på Mingel i Karlshamn, trevligt ställe - men med alldeles för hög musik. Mr Tinnitus i mina öron fick ett annat slags brus som jag numera hör tydligt även om datorfläkten är igång. Inga öronproppar hade de heller till salu - så till slut fick vi bege oss upp på ovanvåningen för att slippa bli helt döva.
Så tack för den födelsedagspresenten Club Mingel.

Jag fick en stickkorg, garn och lite olika nya stickor av min familj, bland annat strumpstickor så nu kan jag sticka vantar! :)

Och förresten....

Datum: 2010-11-13 Tid: 19:31:16

.... bara för att skryta så har jag stickat min alldeles första egna mössa och den blev perfekt så nu ska jag sticka en till!!!!!

För att jag kan....


Födelsedagskalas

Datum: 2010-11-13 Tid: 19:18:18
Dock en månad för sent ;)
Nääästan hela Hs familj var där för att fira att Stoffe blev ett år äldre. Det var jättetrevligt! Och om ett par veckor är det min tur. Att bli 22.

22?

Jag hade ju lite andra planer när jag var yngre om hur livet skulle se ut när jag vara 22 år gammal. Men jag måste nog ändå säga att jag är jäkligt nöjd. Jag har en härlig familj, jag har de bästa vänner i världen och en söt pojkvän. Det enda jag inte är nöjd med är avsaknad av god ekonomi och att jag bär omkring på 4 kg för mycket utan att ha självdiciplin nog att göra något åt det (=idiot) eftersom promenader uppenbarligen inte hjälper. Mer ut och springa kanske...
snygga syskon på eftermiddagsfika på Ritz!