Mitt i natten..

Datum: 2013-02-13 Tid: 03:33:13
Igår tränade jag igen när jag slutat jobba. Gick igenom hela programmet H gjorde till mig plus att jag la till några magövningar och det gick kanonbra! Efter 20 minuters härlig stretch packade jag ihop mig och begav mig hemåt för en varm dusch.
Försökte hålla mig vaken, men det gick inte så bra...
Vilket resulterade i att jag sov alldeles för länge och inte kan sova nu. Känner dock inte av någon vansinnesträningsvärk som jag hade i helgen ännu och jag hoppas verkligen att den håller sig borta!

Imorgon ska vi kika på ett hus igen. Känns ingenting. Känns som att jag gett upp, det finns ändå alltid någon som kan och kommer att bjuda högre på alla hus vi vill ha.


Man blir ju inte alls bitter så här dags på dygnet....!


Träningsvärk.

Datum: 2013-02-11 Tid: 17:08:00
Och så kom den dagen, då jag fick min kära PT H med mig till ett gym. För att visa och lära mig hur man tränar på gym på riktigt.

Och det gick ju ganska bra.

Träningstillfället skedde i fredags. Idag är det måndag. Idag kan jag nästan gå ner för trappan utan att kasa mot väggen för att benen inte bär. Och idag har jag heller inte vaknat av smärta varje gång jag har vänt mig i sängen, utan kunnat sova hela dagen (nästan).

Och jag ser verkligen fram emot nästa träningspass, som blir imorgonbitti efter nattjobb. Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att packa träningsväskan!!!!

För numera äger jag även en sådan. Vi shoppade loss på Stadium outlet i Kristianstad. Köpte två par träningsbyxor, en t-shirt och två sportbh-ar för knappa tusenlappen och det tycker jag var ett ok pris. Vidare till Inter Sport och köpte väska och vattenflaska (rosa). 

Och nej, inget nytt färdigvirkat!

Linköping

Datum: 2013-02-01 Tid: 08:46:49
Bakade bröd häromdagen, ett tomatbröd som jag nu gör skorpor av. Kommer att bli kalasgott!
Skorporna ska sedan följa med till Linköping och avnjutas med goda ostar hos Johan! Klockan 14 sätter vi oss i bilen, H och jag och kör upp till vår fina vän.
God mat, roliga spel och så ska vi få träffa hans flickvän för första gången - spännande! Vi ska även gå på whiskymässan!

Jag vet inte riktigt om jag har hämtat mig från gårdagen ännu, det får dagen utvisa. 

Nu väntar jag bara på mina goda skorpor.. Ha en härlig helg!