Ett inlägg som började till mig men blev till Macke....!

Datum: 2013-04-30 Tid: 13:23:22
Idag är en dag i glädjens och kaffets tecken. Vaknade pigg och utvilad kl 10. Sörplat i mig tre koppar kaffe sedan dess. 

Månaden förvandlades igårkväll till årets mest hektiska månad. Som om den inte redan INNAN var alldeles galet fullbokad! Det ska bli så rolig och så spännande!

Så, igårkväll somnade jag nöjd och trött som ett litet barn efter att älskade H och jag hejat på fina Macke i Biggest Looser. Fällde närapå en tår igår också. När de andra deltagarna i programmet sa att Macke har ett av de största hjärtan man kan ha så sa H " det ärkul att de upptäckt det efter så kort tid". "Det är väl klart" svarade jag, "det är det mest utmärkande när man är i närheten av Macke". Hans stora hjärta. 
Första gången vi skulle på den här träffen vi försöker åka på varje år, alla vi nördar som spelar dataspel med varandra så var jag så nervös i bilen dit att jag bad H vända flera gånger. Jag är lite blyg sådär.
Vi pratar med varandra ofta genom ett program på datorn, så allas röster har man ju lärt sig att känna igen.

När vi hade parkerat och gick över gräsmattan hörs allas skratt och prat. Då ville jag vända igen. Jag vågade inte alls gå in dit. Vad tusan skulle jag säga? Tänk om ingen fattade vem jag var? 
Och när vi kommer runt hörnet, så sitter alla där. Den första jag ser är Macke som ger mig en stor och varm kram. Där och då, kände jag mig lugn, glad och välkommen och oron släppte. Det är en fin egenskap, att kunna sprida glädje, trygghet och kärlek bara genom att vara där tycker jag. Macke har ett stort hjärta, en stor klokhet, ett härligt skratt och en jäkla envishet. Så jag hejar på honom i vått och torrt - en enorm inspirationskälla. Så ikväll tränar jag och imorgonbitti tränar jag. För jag är superinspirerad!!!!!!!

Tack för att jag fick kliva in i ditt liv sådär en dag och för att du finns där. 

Tankar och tycken
Mitt namn: Nizze

Kunde inte sagt de bättre själv. Inspiration, inspiration, inspiration :D
Och shit va kul att minnas tillbaka till första träffen i Sjöholmen, eller hur :)

2013-04-30 @ 17:14:29
URL: http://www.kimcefa.se

Skriv vad du tänker:

Namn:
Spara mina uppgifter!

Mail-adress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback