:)

Datum: 2011-11-29 Tid: 11:45:05


"It takes more than a good memory

to have good memories"

Födelsedag!

Datum: 2011-11-27 Tid: 23:23:00
Idag fyller jag år.. Kul!
Fick en glassmaskin av H och bjöd hela familjen på fika med bullar och tårta! Mys!
Sen tidigare fick jag välja en uppsättning grytor av mamma och pappa, av syster med respektive och lillebror fick jag nytt skärmskydd till min iPhone, eftersom det gamla med livstidsgaranti gav upp totalt och blev brunt i kanterna och mitt på skärmen....
Inget Helsingborgsbesök blev av, hade inte varit roligt att köra i denna stormen....!
Det bästa är att nästa helg kommer Sara från Växjö och hälsar på!!
NU ÄR JAG TRÖTT SOM TUSAN!

Jo så att..

Datum: 2011-11-25 Tid: 01:52:08
Det löste ju sig fint på jobbfronten! Jag ska tillbaka till min "gamla" avdelning igen direkt när denna anställningen tar slut. Känns skönt, har saknat mina gamla kollegor. De nuvarande är också underbara, men halva gänget försvinner ändå... Trist!

Imorgon håller jag igång med födelsedagsfest, förberedelser, tårtbakning och matlagning... Hela dagen full rulle så jag borde ju gå och lägga mig nu kan man tycka! Får se hur många som dyker upp, jag vet bara på ett ungefär...

Övrigt i helgen bjuder den troligen på kärt besök ifrån Växjö, ett besök i Helsingborg och så ska jag leka kommandora hela min födelsedag. Ungefär..

Nej, får nog ta och gå och lägga mig... Gonatt..

Jobb!

Datum: 2011-11-21 Tid: 16:04:38
AH! Sökt jobb som en galning idag, bokat intervju och ringt facket och grejat. Det ser ljusare ut...?!

Tänk om man vetat detta när man var yngre.. Att det är så mycket krabb med allt som har med jobb och anställningar och papper att göra.
Det är inte så enkelt som jag trodde då.. Och så vuxen jag tyckte att jag var! Jag kunde allt och visste allt, ingenting var omöjligt.
Det är väl inte så mycket som är omöjligt nu heller, men man väljer ju sina egna begränsningar på ett annat sätt. Jag väljer att inte göra si och därför kan det inte bli så.


Jag valde att bli sjuksköterska, därför blev jag inte något annat. Ingenting säger väl dock att jag inte kan bli något annat senare, men än så länge brinner jag för mitt yrke och tycker att det är det roligaste som finns! Jag skulle inte tveka en sekund att gå igenom hela utbildningen igen för att få arbeta med det jag gör.
Att jag sedan på samtliga arbetsplatser haft alldeles fantastiska kollegor gör ju inte yrket sämre!


Det gör så mycket, att ha bra kollegor. Jag försöker därför alltid möta med ett leende och en positiv attityd. Det är väl inte alltid så lätt när hela ens inre är i ett enormt kaos just nu med allt anställnings-krångel.. Men jag försöker. Och ingen kan göra mer än allt man kan.
På fredag är det i alla fall fest.... Det gick snabbt, men allt är väl i stort sett planerat nu. Så det är bara att knyta ihop säcken tills dess.


Och planen för inatt heter att arbeta, innan dess ska jag försöka ta mig till subway och köpa mat, blev vansinnigt sugen innan!!!


Ha det fint och sov gott alla som ska sova inatt! ;)Geblod.nu

Datum: 2011-11-02 Tid: 22:41:47
Imorgon är det dags att lämna blod, tjuvkollade mitt Hb idag och det låg fint på 141.

Eftersom jag blev lite svimsig efter förra gången så tar jag med min käreste som chaufför ;) Sen får vi väl gå och mysa på café eller liknande :)

Nu är jag ledig i 4 dagar, men det känns redan som att varje minut är uppbokad - trots att den inte är det. Men det känns skönt, inga direkta måsten.
Men efter ett par dagar så börjar jag nog som vanligt längta efter att jobba igen!
Det är ju lite osäkert nu, ingen av oss nya vet om vi har jobb efter nyår... Om vi får stanna eller gå.. Vart ska man nu söka jobb? Jag har sökt en utbildning också i alla fall - och då måste jag flytta.... Scary!
GODNATT