Vilket lugn...

Datum: 2013-06-18 Tid: 21:00:33
Vilket lugn, vilken frihet. Att känna doften av nyklippt gräs, inta morgonens kaffekopp på uteplatsen, ett fint kök, en mysig soffa och en HÄRLIG SAMBO!

Jag njuter. Jag njuter av att trivas i mitt hem, mitt HEM. Att längta hem.

I lördags längtade jag hem, efter många timmars geocachande längs olika power trails i Halmstad. Blöt, trött och less så smakade McDonald's mat ljuvligt och vaniljkex visade sig vara räddningen för mitt humör. Och när vi kom hem sen, få stövla in genom samma ytterdörr och känna "JAG ÄR HEMMA!!!!!!!!!!!!".

Fantastiskt.

Och Halmstad med omnejd är som vanligt fantastiskt. Utan tvekan.

Från och med imorgon står det en fyra nätter på raken-raid. Därefter en c-tur. Skönt att jag inte behöver ha något liv nu under sommaren i alla fall, jag ska tydligen ta död på kroppen och sen sova, sova, sova.

Så jag har slappat ett par dagar nu, verkligen slappat. Läst ut ett par böcker, druckit kaffe, tvättat, handlat, fluffat sängkläder, funderat på mörkläggningsgardiner.... Slappat. I soffan och på uteplatsen. Slappt!!

Nytt liv!

Datum: 2013-06-03 Tid: 10:33:36

Så börjar en ny era... Sitter i vår nya lägenhet ivår nya soffa. Omkring mig råder kaos bland kartonger och saker.
Jag är trött, både i kroppen och mentalt. Det tar på kraft och på tålamod att flytta.

Men jag måste säg att det gick fantastiskt smidigt att flytta. Större delen av flyttlassen gick på fredagen, resten av min lägenhet på lördagen och igårkväll var den flyttstädad och klar. Nu sitter jag här och väntar på att minutrarna ska gå så att jag kan få den slutbesiktgad och lämna ifrån mig nycklarna.

Det ska bli ljuvligt att lämna den lägenheten bakom mig. Få rå om vårt hem, fira sommaren och sova bredvid min kärlek så ofta jag sover natt hemma.
Slippa grannarna, de hundra arga katterna, musikdunk avigt och rätt, höra hissdörren, barnskrik och personer som pratar direkt utanför min ytterdörr.

Här är så tyst, så tyst. Underbart!

Idag? Packa upp mina kläder ;)