Fin födelsedag!

Datum: 2012-11-29 Tid: 12:15:11
Jag hade en underbar födelsedag, träffade hela familjen och fick fina presenter. Så nu gör jag en uppdaterad version av önskelistan (för sen kommer julen)....


Fin färgglad sjal
Stickegarn som inte sticks (plus passande stickor i bambu) så jag kan sticka vantar, halsduk osv.
Marian Keyes nya bok
En sambo
Pengar
Taklampa
Billy bokhylla svart 40 cm bred
En sån där bakmaskin/visp/köttlvarn etc
Silverputs (sånt där som man bara stoppar ner sakerna i)
Laserskrivare med färg!

Och så fick jag en namnskylt till jobbet (ROSA) och en sån där fisk-fotbehandling som H och jag ska gå på.
Lagade mat och bjöd på trerätters som verkade bli uppskattat. Njöt i fulla drag. Helt klart den bästa födelsedagen på väldigt många år!!!

Till mig själv köpte jag en ny dator för Triss-vinsten. Det var jag förtjänt av!

Underbart solig dag!

Datum: 2012-11-19 Tid: 17:16:00
Åt en vansinnigt god kalkon/gåsamiddag hos mina föräldrar igår med alla syskon och respektive. Härligt, vaknade redan klockan åtta idag. Eftersom det är i tidigaste laget då jag ska jobba inatt somnade jag om och vaknade klockan ett istället. Mycket bättre ;)

Plockade på mig massor med kläder, begav mig ut i solen för att geocacha ute vid listers stränder. Vackert med glittrande hav, höstlöv och stillhet. Fanns flera stycken på vackra platser, inte alltför ofta jag åker till badstränderna i november.
Men det är ju lite det som är fördelen med geocaching. Man får se ställen, platser och saker som man aldrig hade kommit sig för att hitta annars.

Vi åkte ett gäng (ja, för helt plötsligt träffar man nya människor också) för att logga en cache som fanns i närheten av en gammal fabrik (såklart). Häftigt att se allt det öde, allt som lämnats och blivit "bortglömt". Eller ibland, så hamnar man mitt i en skog och får se fantastiska stenformationer eller vackra gläntor och svampplockningsställen.

Enda som bröt förtrollningen lite idag var den där mannen som stod mitt på vägen ner till stranden och kissade. Vilken tur att han stod i motljus....!

Så, inatt blir det jobb på KAVA. Göra skillnad, göra nytta! Innan dess, middag med Håkan och bara slappa.

Tokigt!

Datum: 2012-11-14 Tid: 16:35:13
Jo, när man inte har hjärnan med sig så blir det lite tokigt. Jag kör sällan med halvljuset på dagtid, det är lite onödigt. Men igår hade jag tydligen för mig att det skulle vara en bra idé. Och givetvis så glömde jag lyset på medans bilen väntade på parkeringen under tiden jag jobbade. Den var lite tjurig när jag kom tillbaka och ville därmed inte starta. 

Lite panikslagen, då jag ringt ner syster från Växjö för premiären av Breaking Dawn del 2. Men, sötesyster kom och hämtade mig, vi hann i god tid och hann till och med ta en kopp kaffe innan bion.

Idag var kära pappa snäll och körde in mig till CSK:s parkering innan han skulle jobba, med sånadära kablar i högsta hugg. Bilen startade, men var fortfarande sur på mig efter gårdagen. En ettrig lampa lyste och gjorde mig lite, lite rädd. Men efter att fina pappa ringt till bilmekanikern så kunde jag köra hemåt. Till Lörbyskog då för att ladda batterierna.

Så. Bilbatteriet har laddats. Jag har stulit kaffe av mina föräldrar. Jag har påbörjat en sak och sedan inte orkat slutfärda det. Jag har inte alls varit sugen på att virka trots att hela väskan är full med garn. Jag har varit sur och rastlös halva dagen och nu är den snart slut. Toppen! Verkligen... Jag hade lite andra planer. LITE ANDRA PLANER.

Men imorgon, då blir det en riktig resa till Kristianstad för att byta ett par skor till H, titta i lite affärer för min egen del och handla lite saker på Biltema till geocachingrundan jag planerar. Det som jag skulle göra idag, så jag kunde bege mig på cachingrunda imorgon.

Nu ska jag avsluta ett mycket negativt och bittert inlägg med att säga att min pappa är fantastisk och lägga upp en bild på två människor som gör mig glad i hela hjärtat!

 
 
Ha en trevlig kväll!

Önskelista..?

Datum: 2012-11-12 Tid: 10:10:00

Fin färgglad sjal
Stickegarn som inte sticks (plus passande stickor i bambu) så jag kan sticka vantar, halsduk osv.
Marian Keyes nya bok
En sambo
Pengar
Taklampa
Billy bokhylla svart 40 cm bred
En sån där bakmaskin/visp/köttlvarn etc
Silverputs (sånt där som man bara stoppar ner sakerna i)
Laserskrivare med färg!