Nyårslöften....

Datum: 2009-12-28 Tid: 23:43:54
Riktiga nyårslöften, för första gången någonsin:

- Sluta köpa mängder av kryddor, lådan är full för länge sedan!
Göra klart min utbildning och bli leg. sjuksköterska!
√ Skaffa mig ett jobb
- Fira en härlig jul
Se syrran ta studenten
- Minska storleken på kärlekshandtagen och bli starkare i ryggen.
- Lära mig baka goda bröd
√ Fixa tjejmiddagen!
Skaffa nya glasögon
Gå till frisören minst en gång
 Flytta ifrån Växjö!
Uppleva Sweden Rock Festival 2010
 Åka till Hanö under sommaren
- Köpa gardiner...
√ GOS-TRÄFFEN
 Göra egen saft
- Göra egen sylt
√ Gå på whiskyprovning


Julen är här nu...

Datum: 2009-12-28 Tid: 23:40:47
Och ungefär över också. Mellandagsrean besöktes tillsammans med min vän Emanuel..
Det gick sådär, vi kände oss båda två lite eremit-aktiga där vi gick och avskydde människor i trånga affärer. Men vi överlevde och tog med oss strumpor hem. Jag tog även med mig lite smink från Make Up Store med mig också. Synd att de hade slut på glittret Nova. Det var nämnligen mitt enda mål med turen till Kristianstad. Jag köpte även en ny plånbok så att kära H kan sluta gnälla på min stora, ihopfallna, spruckna, älskade gamla plånbok. (Den nya får inte ens plats med hälften av alla mina kort!!!!).

Jag hoppas att alla haft en bra jul, det har jag haft!
Även fast jag inte skulle få julklappar så tyckte tomten att jag hade varit snäll! God mat, goda hemmakryddade snapsar, mysiga musikstunder och min älskade H, familj och vänner...!

Av min vän Filip, som visade sig vara den som fått i uppdrag att hitta passande present till mig fick jag en bok med roliga historier (som jag skrattade åt direkt) och fyra whiskyglas (likadana som vi har redan). Fullträff!

Av syster fick jag ett fint hjärta från Chic Idé, av lillebror superfina öronhängen och en tröja, av mamma o pappa Singstar: Queen, Per Morgbergs kokbok och andra trevligheter. Av H fick jag en röd morgonrock, mjuk, mysig och varm. Har den på mig dag och natt.
H fick även två nya planksteksplankor av mina föräldrar - som vill bli bjudna!


Nu är det filmtajm och pannkakedags, pannkakor med glass och hallonsylt!
Godnatt!

Julkonsert

Datum: 2009-12-20 Tid: 23:21:36
Vem är Anonym som ville bli bjuden på fonduen? :P


Ikväll hölls den årliga julkonserten i Mjällby kyrka! Helt fantastisk! Jag fick som vanligt stå längst fram och fnissa åt hur rolig jag ser ut när jag sjunger.
Efteråt bjöds det på ett riktigt smaskigt julbord i församlingshemmet ifrån Lasses catering i Lörby. Jag åt så jag sprack (seriöst, gylfen kunde inte stanna uppe). När jag kom hem hade H ätit prinskorvar så det luktade stekos i hela lägenheten - snacka om att må illa!

Imorgon, om vädret tillåter så kör vi till Manne i Helsingborg för julklappsinhandling och spelkväll med övernattning. Jag hoppas verkligen det blir av, har längtat så!

Snön faller mjukt utanför fönstret. Bitande kyla sveper omkring huset, här inne har vi tända ljus och mys!

Godnatt

Fondue!

Datum: 2009-12-19 Tid: 18:45:16
Ikväll testar vi fonduegrytan med massor av goda tillbehör till !!
Ha en härlig kväll!

Inget K-stad

Datum: 2009-12-19 Tid: 16:40:14
Nej, det blev inget Kristianstad. Istället låg vi alla tre kvar och hade sovmorgon, sen åt vi mysfrukost med varma frallor och tillhörigheter. H tog sin enorma träningsvärk och stack på fotbollsträning medans syster och jag gick ner på stan och inhandlade lite klappar istället. Sen gick vi hem och tog julfika!
Snön faller utanför fönstret i stora fluffiga flingor. Det har snöat hela dagen och jag vill inte att det ska sluta, jag älskar när det snöar!

Förresten, är det inte riktigt dumt att bara ha en toalett på två personer? Precis.
Får knipa nu då.

Pepparkakor

Datum: 2009-12-18 Tid: 22:52:39
Även om jag inte äter speciellt många själv, så vad är julen utan pepparkakor?
Jag har en pojkvän däremot som är väldigt förtjust i bruna krispiga kakor, så i år tog jag mig i kragen och lade ihop en pepparkaksdeg.
Ikväll blev det bak - inte hela degen dock, det var ett recept de använde på fritidset H har jobbat på i höst. Alltså, enorm deg, tar otroligt med tid, så jag frös in den sista tredjedelen som jag tänker skära tunna skivor av imorgon och grädda.

Imorgon ska syster och jag in till Kristianstad och julhandla (ve och ve i den trängseln), då hade jag tänkt leta upp några fina burkar att ha de där 3 miljoner pepparkakorna i.

Nu blir det lite mer mys med en varsin White Russian, lite chips och dipp, sen kommer min syster och ska sova här efter sin kväll på Altona..

Idag har jag även inhandlat lite mer julpynt (fy) och även en julklapp. Julklappen är hemlig, men två tomtar från konsum (den där är farlig den där affären) och bokstäverna till God Jul i vitt trä ifrån den lilla butiken Chic Idé på repslagaregatan här i Sölvesborg. En liten mysig, romantisk butik, väl värd ett besök!

Nu ska jag sjunka ner lite djupare i soffan med en filt.... Godnatt!

Lussebullerecept:

Datum: 2009-12-16 Tid: 18:17:06
Jag har skrutit som en galning om dessa perfekta lussebullar, så här kommer receptet jag knåpade hem förra året men aldrig bakade då:

INGREDIENSER:
50 g jäst
5 dl mjölk
150 g smör
250 g kesella
2 dl strösocker
2 kuvert saffran (1g)
1 tsk salt
16 dl vetemjöl
russin
1 ägg + 1 msk mjölk till pensling


GÖR SÅ HÄR: Smält smöret, blanda i mjölken och värm tills vätskan är 37 grader (fingervarmt). Smula jästen i en skål och häll på degvätskan. Blanda ner kesella, socker, salt och saffran. Tillsätt ungefär hälften av mjölet. Tillsätt resten lite i taget. Arbeta degen smidigt (Använd gärna degkrokarna på elvispen om du inte har en hushållsassistent). Täck degen med en duk och jäs minst 60 minuter. (Sätt igång ugnen på 225 grader, beroende på hur lång tid det tar för den att värmas). Tag upp degen på bakbord. Knåda den lätt, dela sedan i 30 bitar (det blir 30 stora bullar). Forma dem som du vill ha dem, peta i russin, lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper och täck med en jäsduk. Låt bullarna jäsa till dubbel storlek (ca 45 minuter). Vispa ägget och mjölken lätt, pensla bullarna och grädda dem i 5-8 minuter tills de fått en gyllenbrun yta.

Bullarna blev stora, fluffiga. Jag lät dem jäsa lite längre än vad som står i receptet. Det kan hända att du behöver mer mjöl, men var försiktig, saffran är en uttorkande krydda och det är ett vanligt fel man gör när man bakar bullar - häller i mer mjöl. Det är inte farligt att arbeta med en lätt kladdig deg - resultatet blir så mycket godare! Nästa gång ska jag testa med ett halv gram extra saffran och sirap istället för socker. Om man byter ut socker mot sirap får man tänka på att ta mindre sirap, då "torrvaran" i sirapen motsvarar 80%.

Snö!

Datum: 2009-12-16 Tid: 17:42:03
Marken och träden är vita, flingorna dalar ner utanför fönstret. I köket hänger julgardinerna och bordet har fått sina julunderlägg. Ljusstakar och stjärnor i fönstrena och nya fina blockljus har fått sin plats på fatet på vardagsrumsbordet.
Igår planterade jag två hyacinter i fina krukor. Vita ska de visst bli.
Gillade Hs lite ogenomtänkte resonemang i blomsteraffären igår:
Jag: Vilken färg, vita, rosa, blåa eller lila?
H: Vita, det är juligt.
Vidare till amaryllisen
Jag: Här vi tar denna vita, den står ju rakt, en vit och en röd blir väl fint?
H: Nej, vitt är inte juligt.

Ikväll ska jag sjunga med kören (äntligen) inför julkonserten. Ska bli så roligt att äntligen sjunga julsångerna ingen. Ända sedan det började snöa här idag så har jag gått och galt här för mig själv...

Imorgon blir det nog en liten runda ner på stan till små söta butiker för lite inspiration till julklappsinköp.
Det officiella julklappsinhandligen sker på måndag då H beger oss antingen till Kristianstad eller möjligtvis Helsingborg (igen).
Nu ska jag trotsa Anna Skipper och dricka lite kaffe ;)
Ha det gott!

Hektiskt?

Datum: 2009-12-14 Tid: 08:54:10
En fartfylld helg är till ända. Den har varit rolig och trevlig, med besök/inflyttningsfestmedlussetema hos min vän Emanuel.
Jag har precis skjutsat H till jobbet, jag ska låna hans bil en skvätt upp till Växjö.

Nu ska jag brygga min en kopp kaffe och hitta på lite bus en stund!
Ha en bra dag!

Core

Datum: 2009-12-10 Tid: 17:43:40
Strax blir det svettig core-träning med Sandra, därefter torsdagsmys. Kebabrulle som vanligt och vin+choklad!

Jag har städat undan lite här, ska dra en sabb trudelutt med dammsugaren också innan jag sticker iväg med cykelskrället utan framlyse.

Idag har jag sovit länge och sen softat med diverse Ghostwhisperer avsnitt, säsong 5, samt slagit in julklappar - finfina! Ska försöka packa bra nu också inför "hemflytt" över jul. Jag packar alltid för mycket kläder... Denna gången ska jag få plats med kläderna till lördagsfesten också.

Ser verkligen fram emot kvällen!!!!

Nu - dammsugning och uppdrickning av kaffe(!)
Ha det gott!

Nattsudd

Datum: 2009-12-10 Tid: 01:58:31
Jag har hittat en trevlig sida där jag kan plocka hem pianonoter utan att betala. Mycket trevligt säger studenten! Har spelat som en tok och nu börjar jag komma någonstans, det är bara en speciell takt jag hakar upp mig i, jag får verkligen inte till det.

En tråkig sak jag lagt märke till särskilt nu sedan jag fick pianot, men även under en period innan är att jag har tappat så mycket av min sång. Jag har tappat nåt steg uppifrån och kan nu istället gå tre hela tonsteg längre ner. Kom ned till ett ciss idag, men inte högre än ett E... Men sen var jag iofs inte uppsjungen heller, tänkte testa imorgon och se hur det går då.

Jag är ju som sagt ledig imorgon, då är det ändå massor som ska fixas.. Städa, röja undan, packa massor, träna core och ha torsdagsmys!! Allt hopar sig i en enda stor klump.

Nu ska jag kolla lite Ghostwhisperer...

Där.

Datum: 2009-12-09 Tid: 14:20:57
Nu skickade jag in uppsatsen.

Nu ska jag hem och spela piano.. :)

Att jag inte kan få hem nya World of Warcraft patchen utan måste installera om hela spelet med två expansioner är mindre roligt.
Ha det gott!

uppdatering igen

Datum: 2009-12-09 Tid: 01:22:17
nej här ska det tydligen inte sovas inatt...

har precis uppdaterat önskelistan...

Jag drömmer om musik och storslagna verk

Datum: 2009-12-09 Tid: 00:48:47




en klar favorit av julsångerna..






Sovdags..

Datum: 2009-12-08 Tid: 23:27:06
Har det väl varit ett tag för en trött råtta. Jag ska koka lite te att krypa ner med, hade hoppats på att somna i stillhet, men nu började en granne festa.... Nu?

Sandra kikade inom här innan ikväll och överräckte lite baciller.. Nej, jag är så nojig med sånt där, blir inte sjuk nu, det har jag inte tid med.

Imorgon funderar jag på att göra ett nytt försök med Leilas cinnamon chocolate chip cookies. De jag gjorde i lördags blev inte alls bra, smakade bara kanel - sådär torrt och bläigt!

Nu - vaniljte!

Godnatt!

Lussefest!

Datum: 2009-12-08 Tid: 20:20:55
Outfit till mig och syster inför lördag är numera påkommen, det är lussetema på inflyttningsfesten hemma hos Manne i Helsingborg!! Nu ska jag bara pilla lite mer med den innan den är klaaar.



Okej okej

Datum: 2009-12-08 Tid: 16:43:32
Lugna ner sig spådamen - jag hade hängt den på ett idiotsäkert ställe. Sen hade det lömska halsbandet gömt sig bakom en pinne. Världen kan andas ut.

Nu ska jag bara mirakulöst hitta min kamera också. Den är röd (som alla andras) och har ett svart fodral (som alla andras) MEN, den har en sån där ful säkring (som man har när man klättrar) att fästa i alla möjliga ställen, typ shortsen när den blir för tung att bära.

Måtte jag inte ha förlagt den ute på Hanö?

Ledsen!

Datum: 2009-12-08 Tid: 16:35:09
Jag har sedan en tid tillbaka febrilt letat efter min kamera! Nu letar jag även efter mitt älskade halsband som jag fick i födelsedagspresent av H. Letat i soffan, i olika väskor, burkar, korgar, jackor, byxor. Även i soffan där jag blev en krona rikare. Föga glädjande när kära halsbandet inte kommer fram!

Så nu har jag lite tårar i ögonen, för det verkar inte vara hemma hos H heller!

Kära, snälla spådam - finn mitt halsband!

Låt det gå smidigt!

Datum: 2009-12-08 Tid: 15:44:37
Idag gäller biblioteket och filande på uppsatsen. Jag är så trött på den, vill bara slänga den i väggen och gå därifrån. Men får bita ihop det allra sista, det ska ju inte vara så svårt!

Ikväll ska jag träna Air Core.. Blev typ ingen träning alls förra veckan, så nu kommer ju allt jag "byggde upp" vara paj och jag kommer andas pipande som en liten säl efter tio minuters konditionsträning. Jag är så kass.

Nu ska jag dessutom strutta hem efter långa tråkiga timmar i hemska biblioteket..
Ha det gott!

Önskelista inför julen..

Datum: 2009-12-08 Tid: 10:22:04
Egentligen så har jag ju allt man kan önska sig. Att vara girig är en synd. Det är ju synd. Så jag förnekar min girighet och påstår att jag tror på tomten och han skulle minsann bli ledsen om jag inte gjorde en önskelista. Det är trots allt jul.

Önskelista 2oo9


Pianokeyboard Som ett bärbart piano
♥ Presentkort på Make Up Store
♥ Presentkort till nya glasögon (nu behövs inte mkt till, morfar bidrog med en hel del!)
♥ Bäddmadrass - jättetjock!
Per Morbergs kokbok
Smycken i silver
♥ En omgång klipp & färg hos en frisör!
♥ Gardiner (nej jag har fortfarande inga gardiner)
♥ Kaffemuggar i serien KOI från Höganäs. (jag har två av den översta varianten, den som gäller!)
De är sköna att dricka ur med en lite sträv känsla i materialet, sådär småmysiga att kupa händerna runt, lagom stora och håller värmen bra. Perfekta för mig! Till dem finns olika tillbehör såsom skålar, fat och kärl. Jag är hemligt småkär i tallrikarna också, de där fyrkantiga. Men nu köpte vi nya tallrikar till H i somras, så där finns 12. Hemma hos mig har jag två olika uppsättningar tallrikar, men skulle gladeligen kasta ut vissa för att få rum för dessa. Perfekta som "finporslin". Jag trånar och längtar och önskar mig ett stort hus vid havet med stora ljusa vitrinskåp där dessa tallrikar tronar under dimmiga spottar, bredvid skålar och kärl och grova vinglas. (Jag tror jag drar en parallell till mosters underbara matsalsdukning och lämnar nu ämnet).
Bilden är med tillstånd lånad av Peter Schölander på Höganäs





All I want for christmas is you..

Datum: 2009-12-06 Tid: 22:54:32
Jag letade fram en stor röd julduk att lägga på vardagsrumsbordet här hos H.. Nötskålen med en mjukistomte har åkt fram och jag handlade faktiskt till och med en ny liten tomtetjej i fredags...!
Det var även dagen jag och H gick till affären 4 gånger sammanlagt, vid vilket jag drar slutsatsen - handla tillsammans så blir allting smidigare!

Igår stack vi hem till mina föräldrar där min gamla dagisfröken Annika kom och hälsade på med sin två söta barn! Det blev först en runda i ladugården hos korna, en tripp ner till fårhagen och lite kik på guldfiskarna (som dagen till ära lyste med sin frånvaro). Sen fikade vi lite med köööbekaugor och kaffe. Sen spelade vi musik på massor av instrument samtidigt - jag gillar barn och kreativiteten som lockas fram när man får ett instrument i händerna.

Därefter drog min lillebror ett trumsolo. Han har blivit riktigt bra, riktigt duktig och jag blev sjukt imponerad och stolt som en tupp!

På kvällen kikade vi på Män som hatar kvinnor efter allt lussebak.. Kan inte riktigt släppa filmen och längtar tills jag får kika på nästa!

Imorse vaknade vi sent och bestämde oss för att ta en luuuugn dag. H visade prov på livskamratsmaterial åter igen när han gick och köpte fralla till frukosten. Själv måslade jag runt och myste iordning lägenheten med olika ljus och ovan nämnda duk, bäddade, fluffade kuddarna, dukade fram tillbehör till mackor (svårt, jag vet!) och kokade te. Sen myste vi med långfrukost till första Sagan om Ringen-filmen. Mitt i filmen fick vi pausa och tvätta/fixa våfflor till fikat, sen va vi igång igen. Nästa gång blir det film nummer två.

Nu chillar vi igen (ser ni mönstret?) efter denna ulitmata utmattande söndag. Inte gjort annat än o ätit.. Så nu hoppas jag kunna truga tillräckligt med H för att få i honom lite glögg och pepparkakor också! Ska dessutom kika lite till på klänningar!!

Hoppas alla andra haft en lika underhållande helg!

Natti!

Män som hatar kvinnor

Datum: 2009-12-06 Tid: 22:51:57
Män som hatar kvinnor

STORY: Handlar om journalisten Mikael Blomkvist (Michael Nykvist) och Lisbeth Salander (Noomi Rapace) som tillsammans reder ut försvinnandet av Hariett Vanger, brorsdotter till en mycket välbärgad man - Henrik Vanger (Sven-Bertil Taube). Han vill desperat veta hur hon blev mördad och vem som mördade henne - och har letat efter ledtrådar sedan fyrtio år tillbaka.
MINA TANKAR: Förutom själva storyn kring Harriet och familjen Vanger, pågår en historia bakom de båda huvudrollsinnehavarna Lisbeth och Mikael. Man märker tydligt redan i början av filmen att det kommer komma fler filmer, många frågor öppnas och inte många av dem besvaras ordentligt under filmen. Den var jättespännande, men samtidigt är det där 15 årsgränskravet väldigt lämpligt. Vid vissa tillfällen i filmen var det så råa händelser att jag bara gapade - jag har aldrig sett något liknande. Kanske för att i vanliga fall stänger jag av filmerna när de blir såna, men här var det på något sätt befogat. Utan det råa - ingen Lisbeth Salander, som för övrigt var en riktigt skön figur!! Jag rekommenderar filmen starkt, jag gillade den jättemycket, men har dock svårt att släppa den. Skriver en halv novell om den nu bara för det. Men den gav mersmak, den var listig och intressant. Nu ska jag längta tills jag ska se nästa film!

Fundilering:

Datum: 2009-12-06 Tid: 01:59:13


Vad är skillnaden på hatt och mössa?

Psst, idag har jag bakat alldeles ljuvligt fluffiga lussebullar - I did it, with success!

Uppsats

Datum: 2009-12-03 Tid: 11:57:26
Godkända på opponeringen, ska ändra smågrejer - sen godkänns uppsatsen.
Ska närvara vid ett seminarie till nu efter lunch, sen ska jag traska bort till Sigfridsområdet och vaccinera mig. Hur kul är det att gå runt och kunna smitta de i samhället som inte kan vaccinera sig? På något sätt känns det lite oansvarigt, att inte "hjälpa till" att skydda de andra som behöver skydd... Men men, min åsikt därför vaccinerar jag mig. Dessutom tycker jag att det är spännande att få sprutor. Riktigt länge sen sist!!

Ikväll blir det troligtvis avresa till Sölvesborg för att tillbringa helgen där, nästan långhelg - fast mycket skolarbete måste göras under tiden.

Nu ska jag pilla i mig en macka, trots allt lunchtid nu..
Ha det gott!

Omöjlig..

Datum: 2009-12-03 Tid: 02:15:38
..har jag varit att kontakta idag!
Nämnligen så att min mobil hade fått fötter och vandrat iväg bakom en låda under min säng. Seriöst, hur hamnar man där? Säkert nåt nyck jag fick inatt när jag vaknade akut av läskiga drömmar, eller ja, mer såna där "nu gråter jag ett par timmar" drömmar. Usch!

Mycket snurrar kring i livet nu, försöker lösa hemåkning med att H lånar en bok till mig i Sölvesborg, men får se hur han gör. Annars blir jag tvungen att stanna här i Växjö, vågar inte riktigt chansa att åka hem och så är boken utlånad. Här kan jag i alla fall ta med mig proviant och filt och campa under hyllan till kursreferensen där den ska stå, som en annan fanatiker.

Imorgon, eller ja, om sex timmar så ska vår uppsats bli opponerad på. Jag är grymt nervös och kan inte sluta tänka på det. Jag vill bara lägga mig under en filt, skjuta det på framtiden och låta bli att komma ihåg att detta moment existerar. Gå i ide och vakna först när hela utbildningen är klar - och ha lärt mig allt under tiden jag låg i ide. Hur smart är inte det?
Har tagit ett glas rött nu, hoppas att det kan få mig att slappna av lite? Dumt kanske, men ja... Det är gott!!

Nu ska jag dock krypa ner och titta lite på läskig TV. Eller återuppta Ghost Whisperer där jag stannade igår! Härligt!

God natt!

Förslag:

Datum: 2009-12-02 Tid: 00:01:09
Hanna Dress SEK 1195, Stylein - NELLY.COM

Plisse Dress SEK 459, Vila - NELLY.COM

Bop Dress SEK 899, Traffic People - NELLY.COM

Dream Six SEK 499, Ichi - NELLY.COM

Samtliga klänningar från Nelly.com

Fundilering..

Datum: 2009-12-01 Tid: 23:46:52
Har krypit ner med datorn i sängen nu, trött som ett litet troll!

Blir tokig på google translates funktion "lyssna på översättningen". Hur kul som helst.
Sitter och funderar över min födelsedagspresent från H. Fick ett jätte fint presentkort som han hade pysslat ihop själv, där jag får välja valfri nyårsklänning som han betalar(!) och nu vet jag inte vad jag vill ha..
Försöker kolla runt, men då blir det bara att jag inte vågar titta på de där klänningarna jag aldrig skulle lägga pengar på själv och så "taskig" vill jag inte vara.

Jag har julklappsångest i år. Jag kommer inte på några fempoängare alls, vad göra? Bjuda alla på en övernattning på Hotel Edgar i Sölvesborg? Skoj.

Bjuda på min närvaro? Den kan man nog få för mycket av ibland.

Nu när jag var hemma så passade jag på att snabbt pynta runt lite i Hs lägenhet, upp med stjärnor och gardiner och ljusstakar. Det blev finfint. I helgen har jag paxat honom för att baka lussebullar, mjuk pepparkaka och kanske något annat smarrigt? Jag är lite av en lussebullsfanatiker och skulle kunna äta dem året runt..

Dessutom måste jag säga att jag är duktigt besviken på existenz.se, som förövrigt är en ok sida med myyyycket roliga bilder men även annat mög - som nu även innehåller enligt vissa - barnpornografi ??? Jag har själv inte sett filmen/klippet och jag vill inte heller, men tydligen ska tjejen se ut som typ 13 och ha sex med en hund. Kan inte säga något varken för eller emot sanningshalten i det hela, men även i ett tveksamt fall, borde inte de som står bakom sidan plocka bort klippet, mest av moraliska skäl?? Det som gör mig så fruktansvärt illa till mods är i alla fall kommenterna kring detta klipp, där både tidelag och barnpornografi försvaras med näbbar och klor - vad är ni för sjuka jävlar egentligen???????

Och med detta otrevliga ämne tänkte jag vandra vidare in i drömmarnas värld. Godnatt!

The Proposal

Datum: 2009-12-01 Tid: 23:46:28


STORY:
MINA TANKAR:

Where have all the flowers gone?

Datum: 2009-12-01 Tid: 18:18:46
Märks det att jag haft mycket att göra kanske?

Opponeringen är i stort sett klar, en inlämning till en annan grej är klar, samt ett seminarie idag där jag helt apropå ingenting hamnat i samma grupp som en till från Sölvesborg. Kom först inte ihåg namnet, men då apropå ingenting springer jag in i Jutta, som påminde mig! Världen är så stor, så stor...

I fredags kom hela familjen så vi kunde gå ut och äta.
Jag fick ett piano!!!!
Hur kul är inte det då? Never a booring moment no more.

Nu ska jag njuta av en lugn kväll! Ha det gott!